Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

ПламиКрем

Производство на работно и медицинско облекло, облекла за хотели и ресторанти, кухненски текстил.
 

72
продукти
0
продукти
3
продукти
8
продукти
1
продукти
3
продукти
6
продукти

CXS

2
продукти

Giasco

Обединени в разнообразие и силен ентусиазъм в производството на предпазни обувки, италианския производител GIASCO предлагат на международния пазар сертифицирани продукти за защита и здраве на краката.
Тяхната цел е да предоставят на обувки, водещи по отношение на технологията и комфорта, способни да осигурят на работниците пълна защита от всички опасности, присъстващи в различните работни ситуации, 
като по този начин гарантираме пълна сигурност.
Винаги обръщат внимание на етиката, дизайна, технологиите и иновациите. Именно качеството на предлагания продукт, изключителното внимание към грижата и ефективността нарежда GIASCO сред лидерите в 
индустрията в повече от 90 страни.
2
продукти
3
продукти

Malfini

Продуктите с марките MALFINI®, MALFINI Premium® и Piccolio® се доставят в повече от 30 държави в Европа.

КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ : Нашите продукти се отличават с високо качество на кройките, семплост, елегантност и използване на водеши материали. Понастоящем нашите продукти се сравняват с качествено най-високо поставените европейски и световни марки рекламен текстил и получаваме високи оценки от клиентска удовлетвореност.
 
СКЛАДОВА НАЛИЧНОСТ :Фирма Malfini разполага с модерни складови помещения с площ от 19 300 m2 и почти 20 мил. Бр. текстилни продукти са подготвени за експедиция до Вас.
 
6
продукти